A tényfeltáró fegyelmi vizsgálatok lefolytatásának gyakorlati tapasztalatai (Belügyi Szemle, 2013)
A tényfeltárás szabályozatlan területére összpontosítva a szerző áttekintést nyújt a Magyar Rendőrség Fegyelmi (Belső Vizsgálati) Osztályának működéséről.