Új lehetőségek előtt a településrendészet? (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést ad arról, hogy egy magyar törvény milyen hatásköröket biztosíthat az önkormányzatok számára a közösségi rendőrség létrehozására.