A krimináltaktikai blöff (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző empirikus kutatásokra és gyakorlati tapasztalatokra építve egyedülálló értékelést nyújt a bűnügyi nyomozásban ritkán tárgyalt blöff kérdéséről.