Az áfacsalásokkal kapcsolatos magánnyomozásokról (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt a Magyarországon még fiatal és fejletlen ágazatnak számító magánnyomozás kilátásairól és eredményeiről az áfacsalások területén.