Rendőri generációk fegyelmi érintettségének vizsgálata (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző statisztikai elemzést ad arról, hogy az életkor hogyan viszonyul a fegyelmi eljárásokban való részvételhez a magyar rendőrségen.