(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
Érdeklődve vettem a kezembe Mátyás Szabolcs „A kábítószer-bűnözés elleni küzdelem, mint stratégiai kihívás a magyar bűnüldözésben” című munkáját. Dr. Mátyás Szabolcs r. őrnagy, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Nyomozáselméleti Tanszék docense. A szerzőtől korábban kábítószertémával kapcsolatos munkát kevésbé lehetett olvasni. A minőségre a garanciát megelőző kutatásai, azok eredményei, illetve publikációi jelentették, amelyek főként a kriminalisztika, a bűnözésföldrajz és a turizmusbiztonság témakörében íródtak.