(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző az ítélkezési gyakorlat áttekintésével felvázolja az esetleges fejleményeket a vádemelés terén a hatályos és az új magyar büntetőeljárási törvénykönyv kodifikációs javaslata tekintetében.