(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerzők áttekintést nyújtanak a katasztrófaelhárítás és a halottszemle magyarországi jogi keretéről, és értékelik a katasztrófaáldozat-azonosító egységek magyarországi létrehozásának lehetőségeit.