(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerzők áttekintést nyújtanak a Csongrád várost körülvevő kiterjedt tanyahálózatról készült fotókon alapuló számítógépes információs térképi adatbázisrendszer kiépítésének folyamatáról, amelyet a helyi polgárőr szervezetek segítségével hoztak létre.